Φωτοβολταϊκα και Ανεμογεννήτριες

Το IEEE Power & Energy Patras Chapter του Πανεπιστημίου Πατρών σας προσκαλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει με θέμα “Φωτοβολταϊκά & Ανεμοκινητήρες” που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 26 Μαρτίου και ώρα 12:00 στο χώρο εκδηλώσεων στο ισόγειο της Βιβλιοθήκης & Κέντρου Πληροφόρησης του Πανεπιστημίου Πατρών.

Πρόγραμμα εκδήλωσης

“Καλωσόρισμα & Παρουσίαση του IEEE Power & Energy Patras Chapter”

  • “Σύγχρονα Ηλιακά Κύτταρα και Φωτοβολταϊκά Συστήματα Υψηλής απόδοσης” κ. Σκούρας Ελευθέριος – Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Τεχνολογίας Υπολογιστών.
  • Διάλειμμα για ερωτήσεις & συζήτηση.
  • “Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας: Τρέχουσα κατάσταση, Τεχνολογία και Προοπτικές” κ. Αλεξανδρίδης Αντώνιος – Καθηγητής του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Τεχνολογίας Υπολογιστών & κ. Μητρονίκας Επαμεινώνδας – Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Τεχνολογίας Υπολογιστών.
  • “Αιολικό δυναμικό και Ανεμοκινητήρες” κ. Μάργαρης Διονύσιος – Καθηγητής του Τμήματος Μηχανολόγων & Αεροναυπηγών Μηχανικών.

Μετά την εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί ξενάγηση στο εργαστήριο Συστημάτων Ισχύος, Ανανεώσιμης και Κατανεμημένης Παραγωγής από τον υπεύθυνο καθηγητή κ. Αλεξανδρίδη.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα μέλη της ομάδας και να ενημερωθούν για τις δράσεις της.

Σας περιμένουμε όλους εκεί!

The event is finished.

Date

23 Μαΐ 2019
Expired!

Time

13:00 - 15:00

Location

Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας
Category

Organizer

Power & Energy Society
Website
http://ieee.upatras.gr/pes/
Μενού